Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не лично от

...
Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не лично от
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Христо Грозев е бил потърсен от властите ни

Христо Грозев е потърсен (б.р. от българските институции), не персонално от министър-председателя или президента, или от някой водач на политическа партия. Знам, че на втория ден той е бил потърсен и са задействани съответните механизми за обезпечаване, доколкото е допустимо, неговата сигурност, защото той не се намира в България.
Прочетете още
Това съобщи пред БТВ специалистът по национална сигурност Бойко Ноев.

„ След като външно министерство се разсъни след празниците и предложения Митрофанова. Като че ли за такива значими неща би трябвало да чакаме да си изядем сармите и пуйката. Вероятно тя ще каже какви са същинските аргументи и тогава Министерство на външните работи би трябвало да каже какво е попитало и какво са дали отговор. Засега знаем от формалната съветска организация „ РИА Новости “, че дейностите на наказателните органи в Русия са поради негови (б.р. на Грозев) тълкования или поради информации, които е давал за съветската войска “, добави Ноев.

Той добави, че в Русия има закон, който не разрешава да се приказва истината.

„ Вие да сте чули нещо за следствието на гърмежи, от 2011 година у нас има над 10 гърмежа в фабрики, хранилища, починаха хора. Главният прокурор комфортно излиза с мнения, само че на процедура не сме видели никакъв резултат. Ако не беше Грозев, нямаше да има никакво следствие на съветските специфични служби в България “, съобщи специалистът по национална сигурност.

Според Ноев ресурсът на ДАНС за управление активността на непознати специфични служби в България би трябвало да се удвои или утрои, за сметка на действия, които са неприсъщи на тях.
 
 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР